Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Rezultatele evaluării - Programul Spații Verzi (2023) 2023-03-31  
S-a încheiat evaluarea cererilor de finanţare trimise prin programul Spaţii Verzi. Comitetul de Selecție a propus pentru finanţare 22 de proiecte.
detalii >
MOL România și Fundația pentru Parteneriat oferă finanțare în valoare de peste 800.000 de lei pentru proiecte de mediu prin programul Spații Verzi 2023-01-30  
MOL România și Fundația pentru Parteneriat lansează cea de-a 17-a ediție a Programului Spații Verzi, cea mai longevivă platformă de responsabilitate socială a MOL România, care are rolul de a susține proiectele de mediu și implicarea tinerilor în inițiativele de protejare a naturii. Anul acesta, în cadrul celor două componente ale programului, Permacultură în Zone Urbane și Arii Naturale Protejate, MOL România oferă finanțare în valoare totală de 821.000 de lei, iar organizațiile pot trimite propunerile de proiecte până la data de 23 februarie 2023.
detalii >
MOL România și Fundația pentru Parteneriat anunță rezultatele celei de-a 16-a ediții a programului Spaţii Verzi 2022-04-27  
MOL România și Fundația pentru Parteneriat anunță rezultatele celei de-a 16-a ediții a programului Spaţii Verzi, respectiv cele 26 de proiecte de mediu, care se vor concretiza la nivel național prin activități dedicate ariilor protejate și biodiversității, prin implicarea comunităților și a tinerilor în activități de mediu și de permacultură urbană. Valoarea totală a finanțării alocate pentru realizarea proiectelor din cadrul acestei ediții este de peste 840.000 de lei.
detalii >

 

Fondul Tematic pentru Participarea Societăţii Civile
Runda 1    Runda 2

Fondul Tematic pentru Parteneriate şi Experţi
Runda 1    Runda 2

Link-uri utile:
swiss-contributiom.admin.ch/romania
swiss-contribution.ro
FotoVideoAudio
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5571034