Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
16 scrisori de intenție selectate în cadrul programului Filantropie pentru Verde 2010-02-25  

În cadrul programului Filantropie pentru Verde a avut loc selectarea scrisorilor de intenție. 16 organizații au fost selectate pentru faza următoare a programului.
În perioada 15-17 martie Fundația pentru Parteneriat și Asociația pentru Relații Comunitare invită organizațiile selectate să participe la la o sesiune de instruire pe tema strângerii de fonduri. Sesiunea va avea loc la Casa de Studii Jakab Antal (Hotel Salvator) din Șumuleu (zona estică a municipiului Miercurea Ciuc).

Training-ul va începe în data de 15 martie, orele 14,00 și se va termina pe 17 martie orele 17,00. Cazarea va fi asigurată începând cu 15 martie de la prânz și până pe data de 18 martie (max. 3 nopți).

Trainerii vor fi asiguraţi de partenerii programului - Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. În cadrul sesiunii de instruire, participanţilor li se va face o prezentare a contextului românesc în ceea ce priveşte mobilizarea de resurse private, precum şi a principalelor metode de strângere de fonduri. În acelaşi timp, trainerii vor aloca timp fiecărei organizaţii în parte pentru asistenţa individuală pe aplicaţia în cadrul programului. La finalul întâlnirii, fiecare organizaţie va avea un draft/schelet al planului de atragere de fonduri din comunitate pentru anul următor.
Participarea la training este condiţie obligatorie pentru a accede în următoarea fază!


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5385501