Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Apemin Tușnad și Fundația pentru Parteneriat ajută la îmbunătățirea securității muncii serviciului de ambulanță în timpul pandemiei 2020-05-21  
  • Apemin Tușnad și Fundația pentru Parteneriat donează un generator de ozon și echipamente de protecție Serviciului Județean de Ambulanță Harghita în timpul pandemiei de coronavirus
  • Apemin Tușnad și Fundația pentru Parteneriat dotează Serviciul Județean de Ambulanță Harghita cu un echipament de dezinfectare eficient și cu echipamente de protecție în valoare de 35.000 lei, ca răspuns în lupta împotriva pandemiei COVID-19
  • Cu echipamentul modern donat, ambulanțele pot fi curățate prin dezinfectare cu ozon. Această tehnologie este potrivită pentru neutralizarea eficientă a virusurilor și bacteriilor pe diverse suprafețe sau din aer. Este primul serviciu de ambulanță din țară dotat cu această instalație.

 

21 Mai 2020 - Apemin Tușnad și Fundația pentru Parteneriat donează o instalație de dezinfectare cu ozon și echipamente de protecție (măști, capișoane, viziere) Serviciului Județean de Ambulanță Harghita în valoare de 35.000 de lei.

Generatorul de ozon și echipamentele de protecție incluse în donație sunt instrumente eficiente pentru crearea condițiilor de muncă mai sigure pentru personalul serviciului de ambulanță. Ambulanțele dezinfectate cu ozon oferă un mediu mai sigur nu numai pentru unul dintre actorii cheie în lupta împotriva răspândirii coronavirusului, ci și pentru toți pacienții.

Cu ajutorul echipamentului donat dezinfectarea cu ozon poate fi efectuată regulat pe ambulanțele serviciului de ambulanță.

Dezinfectarea cu ozon este mult mai eficientă decât dezinfectarea cu clor, gazul ajungând și în locuri în care, de altfel, ar fi imposibil să se dezinfecteze cu alte substanțe chimice convenționale și, în consecință, majoritatea virusurilor, inclusiv coronavirusul, sunt anihilate. Un alt avantaj în controlul epidemiei actuale este că dezinfectarea cu ozon economisește timp, astfel încât ambulanțele pot fi dezinfectate într-un timp foarte scurt cu această procedură de dezinfectare. De asemenea, curățarea și dezinfectarea cu ozon este și ecologică.

 

 

 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 4623343