Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Am lansat Apelurile #9 și #11 în valoare totală de 3.25 milioane euro prin programul Active Citizens Fund în România 2020-08-06  

 

 

Am lansat astăzi, 6 august, două noi apeluri de finanțare în valoare totală de 3.250.000 euro pentru organizațiile neguvernamentale și non-profit, respectiv :

  • Apelul #9 - Diversificarea surselor de finanțare, granturi pentru fundraising între 15.000 și 100.000 euro, obiectivul acestui Apel fiind dezvoltarea capacității de strângere de fonduri a ONG-urilor.
  • Apelul #11 - Sprijin strategic pentru dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale, granturi pentru dezvoltarea capacității ONG-urilor între 100.000 și 250.000 euro. Obiectivul Apelului #11 este dezvoltarea capacității ONG-urilor de a deveni sustenabile într-un context social și economic în schimbare, având, în același timp, un impact puternic în comunitățile pe care le deservesc.

Procesul de depunere a Cererilor de finanțare are loc exclusiv online, pe platforma https://finantaripublice.fdsc.ro, în perioada 6 august - 15 octombrie 2020, ora 16:00 (ora României).

Apelurile sunt lansate în cadrul Outcome-ului 4 de Program - Capacitate crescută și sustenabilitate a societății civile (organizații și sector) și acoperă două aspecte prioritare sprijinite de Active Citizens Fund în România, respectiv "Consolidarea capacității și sustenabilității sectorului societății civile" și "O mai bună acoperire a zonelor geografice și a grupurilor țintă care sunt insuficient deservite".

Informații despre cele două apeluri, documentele de aplicare și cum poate fi accesată platforma online sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro/apeluri.

 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5385444