Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Produsele Transylvania Authentica au fost prezentate pentru prima dată în afara graniţelor 2010-07-05  

Produsele  Transylvania Authentica au fost prezentate pentru prima dată în afara graniţelor

Produsele  Transylvania Authentica au fost prezentate pentru prima dată în afara graniţelor în perioada 2-4 iulie 2010, la Verőce (Ungaria).

Dl. Vitos László, care îşi decorează produsele ceramice cu motive şi forme specifice regiunii Ciucului, a fost prezentt ca expozant.
De asemenea, programul Transylvania Authentica a fost reprezentat de D-na Gáll Erzsébet cu gemuri, siropuri şi compoturi de fructe preparate după reţete de casă, de D-na Páll Etelka, cu covoare tradiţionale de lână vopsite cu vopsea din extract de plante, D-na Simó Júlia cu porturi şi vestimentaţie nobiliară, burgheză şi ţărănească, porturi populare tradiţionale - autentice, decoraţiuni interioare confecţionate din materiale naturale, Dl. Jancsó Tamás cu vase de lemn şi Dl. Pápai Ferenc cu produse decorative şi de uz casnic din papură.
S-au ţinut prezentări de meşteşuguri de către Dl. Kiss László, care a împărtăşit tainele împletitului papurii şi D-na Páll Etelka, care a prezentat modalităţile de vopsire a lânii cu extracte din plante.

Participanţii intenționeazaă să se prezinte împreună şi la alte expoziţii, prezentând produsele  Transylvania Authentica.

 


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 4708030