Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Stiri şi evenimente
Competiția Arborele Anului în România și-a desemnat câștigătorul - Teiul din Leliceni este câștigătorul primei ediții a acestei competiții 2010-11-01  

Pe 31 octombrie s-a finalizat procesul de votare în cadrul competiției Arborele Anului în România. Timp de 50 zile s-a putut vota online arborele cu cea mai frumoasă poveste. Competiția a înregistrat un real succes, fapt dovedit cel mai elocvent prin numărul mare de voturi exprimate pentru cei 12 arbori finaliști. În total s-au înregistrat peste 105.000 voturi, ceea ce înseamnă în medie 2100 de voturi pe zi. 
Pe baza voturilor exprimate s-a stabilit câștigătorul ediției 2010 a competiției Arborele Anului în România. Acesta este teiul din Leliceni, un arbore de peste 500 de ani, declarat ca Monument al naturii din anul 1992. Pe locul 2 s-a clasat Teiul lui Eminescu din Iași, în timp ce locul 3 a fost ocupat de un platan din Marna Nouă.
Câștigarea competiției de către Teiul din Leliceni se datorează în mare parte faptului că organizația care a nominalizat copacul a reușit să implementeze o campanie intensivă și complexă , prin intermediul mass-mediei și al internetului. Organizația a folosit mai multe rețele sociale prin intermediul cărora s-a reușit mobilizarea unui număr foarte mare de persoane care au susținut prin voturile lor acest arbore deosebit.
Succesul primei ediții a competiției ne-a convins să continuăm și la anul acest demers. 
Competiţia Arborele Anului este derulată de către Fundaţia pentru Parteneriat și promovată de Europa FM. 
Partener media: Think Outside the Box
"Programul Arborele Anului în România face parte din proiectul Arborele Anului în Europa. Programul beneficiază de suportul financiar al Fondului de Mediu și al Ministerului Mediului din Republica Cehă, precum și din partea Czech Environmental Partnership Foundation"


<< Înapoi
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5385503