Versiunea română Magyar verzió English
Pagina principală
Despre noi
Programe
Publicaţii
Media
Contact
 
Media
Apariţii în presă
Livada Senzorială. Spațiu de cunoaștere și interpretare a relației om-natură în Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului 2015-04-30  
O nouă inițiativă de interpretare turistică și educație nonformală în Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Universitatea din București își propune să dezvolte o relație senzorială și afectivă a vizitatorilor cu elementele naturale.
detalii >
47 proiecte de mediu vor fi finanţate cu 640.000 lei, în cadrul Programului Spaţii Verzi 2015-04-10  
Un număr de 47 de proiecte de mediu vor fi finanţate de către MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, cu suma de 640.000 lei, în cadrul Programului ''Spaţii Verzi', ajuns la cea de-a zecea ediţie.
detalii >
Au inaugurat prima grădină senzorială din Bihor - Micul paradis CSEI nr. 1 2014-09-11  
Elevii cu nevoi speciale ai Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Oradea vor avea parte de o surpriză de proporţii în prima zi de şcoală. Ieri, a fost inaugurată grădina senzorială, amenajată pe parcursul verii de profesori şi voluntari, alături de câţiva elevi. Căsuţa păsărelelor, clopoţeii de vânt, ciupercuţe şi jardiniere cu plante aromatice, vor deservi elevii pe parcursul anului şcolar, în activităţile specifice sau în cele de relaxare.
detalii >
E gata parcul voluntarilor de sub Tâmpa 2014-08-29  
Braşovul are, de ieri, un parc de educaţie ecologică făcut 100% de voluntari. În vechiul parc au fost adăugate piese noi de mobilier urban, rezultate din materiale reciclabile, iar pe latura dinspre zidul cetăţii a fost realizată o alee tactilă.
detalii >
Vizitatorii Rezervaţiei Tâmpa pot primi informaţii despre zonă prin smartphone 2014-07-10  
Din această lună, conducerea Agenţiei Metropolitane Braşov a lansat un proiect care oferă locuitorilor Braşovului şi turiştilor posibilitatea de a accesa mai multe informaţii despre Aria Protejată Muntele Tâmpa prin intermediul codurilor QR (quick res­ponse code), ce dau posibilitatea obţinerii de informaţii prin scanarea unui cod matrice bidimensional.
detalii >

         Pagini :   Prima    <<    1    2    3    4    >>    Ultima  
Despre noi   Programe Publicaţii Media Contact
Hartă site
Istoric
Misiune / obiective
Conducerea fundaţiei
Echipa
Premii
Rapoarte anuale
Membră EP
Statistici finanţări
Strângere de fonduri
Finanţatorii noştri
Parteneri
Programe în desfăşurare
Programe finalizate
Cărţi
Broşuri
Apariţii în presă
Parteneri media
Comunicate de presă
Date de contact
Message box
Vizitatori: 5571070